Home · Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer:

Deze website is bestemt voor het verstrekken van informatie aan onze klanten en relaties. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Cegaplast B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website of inhoud, ook kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Cegaplast B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Cegaplast B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot informatie op enige website die is verbonden/gelinkt van of naar onze website.

Copyright:
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet toegestaan is de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cegaplast B.V. is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken:
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Cegaplast B.V., of haar partners (tenzij anders aangegeven). Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cegaplast B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Als u meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons een e-mail sturen.

ETP Plastics Hardenberg

SOCIAL MEDIA

 

twitter_button ETP Plastics facebook_button.jpg Bekijk video's op ons YouTube kanaal ETP Plastics op Google+

Contact us immediately

Phone : 0031 523 712 402
Fax : 0031 848 838 830

Email: info@etpplastics.nl

Adressdata:

ETP Plastics B.V.
P.O. Box 105
7770 AC  Hardenberg
The Netherlands